Nieuws

Regelmatig komt Emma Keuven in het nieuws, magazine’s en tijdschriften.Op deze site publiceren we een aantal van deze artikelen. Neem vooral een kijkje.

Van een artikel in de Telegraaf, tot een interview in Psychologie Magazine. Van het Tina weekblad tot het maandblad Meiden Magazine.Ook komt de museum gidz voor kids voorbij.

Het meest bijzondere is toch wel dat regelmatig mijn moeder, Angelique Keuven  ook geïnterviewd wordt omdat zij ook mijn manager is. In die artikelen gaat het meestal dan over de leuke kanten en minder leuke kanten van het actief zijn op social media.

Wanneer er nieuws of artikelen verschijnen online of offline zijn wij altijd super benieuwd wat mijn kijkers ervan vinden. En meestal krijgen we dan via Instagram: een bericht over het interview.

Meer weten over hoe het allemaal begon?Klik

Ben jij nieuwsgierig naar de Emmazing Merchandise?

Nu je zoveel nieuws en artikelen over Emma Keuven hebt gelezen wil je vast weten wanneer zij weer een Meet & Greet heeft.Check

Emma Keuven straalt in bioscoopkraker: Project Gio

Gio Latooy is een bekende YouTuber, die zijn geld verdient met video’s uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders en volgers dat er niks aan de hand is?

Emma mag een “verwend influencer meisje” spelen dat naar de villa komt en daar natuurlijk met Gio “los” gaat . Emma is zelfs in de Clip van Snelle, die de titelsong voor zijn rekening nam, meerdere malen in beeld.

 

Emma Keuven Cover Girl op International Fashion Magazine: Gmaromagazine

Op 29 november 2019 werd bekend dat Emma Keuven en Model Sarah Haket op de november cover van het internationale fashion magazine Gmaromagazine staan. De kleding die zij dragen is van de beroemde Leather Designer Michael Lombard. De fotografie is van de hand van Robbanna Photography. Visagie: Sabrina Emmanuelle Hair: Gerdy Christiaans

 

Emma Keuven schuift aan bij RoermondVol Samen aan Tafel :

Tijdens het unieke event RoermondVol Samen aan tafel op 13-12-2019 zal Emma Keuven ook aanwezig zijn.

 

Emma Keuven Dagvoorzitter Kindercongres Weert 24-10-2019

Op 24 oktober kwamen meer dan 600 kinderen uit groep 7 & 8 van verschillende scholen in Weert naar het kindercongres ‘Gelijke kansen voor alle kinderen’. Tijdens dit allereerste Weerter kindercongres leerden de kinderen dat niet alles voor iedereen vanzelfsprekend is. Niet ieder kind kan op vakantie of krijgt een telefoon. Door middel van workshops en interactief theater gingen ze in gesprek over armoede. Wethouder Martijn van den Heuvel: “Het is belangrijk om armoede al op jonge leeftijd bespreekbaar te maken. Met het kindercongres doen we dit op een speelse en leuke manier. Zo kunnen we het taboe rondom armoede samen doorbreken.”

Dagvoorzitter Emma Keuven
Het kindercongres werd geopend door de 14-jarige vlogster Emma Keuven (139.000 volgers op Youtube): “Ik zie om me heen heel veel mensen die het niet altijd makkelijk hebben. Ik vind het belangrijk dat iemand van hun eigen leeftijd dit met de kinderen bespreekt.”

 

Stem Nu!

Hallo liefste en leukste mensen,

Afgelopen week werd  Emma genomineerd als “aanstormend talent” bij de populaire kinderzender Nickelodeon.
Vanaf 27 februari t/m 20 maart kan er gestemd worden in 5 categorieën waarin Nederlandse en Vlaamse sterren kans maken op een award. 
 
De genomineerde met de meeste stemmen wint.
 Emma zou het natuurlijk supervet vinden als zij zou winnen.
Daarom dat wij via deze weg een beroep op je doen.
Zou jij ook willen stemmen?
Dat kan via deze link.https://kca.nickelodeon.nl/
 
Alvast super bedankt en emmazing veel kusjes 
Team Emma Keuven